Edelsteen van de maand: Rozenkwarts

Edelstenen Magisch Borduren Rozenkwarts Zelfontwikkeling

 Kristal vd maand Rozenkwarts danielle balfoort bordurenEdelsteen van de maand: Rozenkwarts

Kernwoorden: zelfacceptatie – liefde voor jezelf en anderen – vormgeven creatieve ideeën

Als er één kristal is die bijna iedereen wel kent of herkent, dan is het de rozenkwarts. Met zijn zachte lichtroze kleur en fijne energie is deze steen een favoriet voor velen. Ik heb in mijn atelier een ruwe rozenkwarts liggen en een Pyramide vorm bij mijn altaar. Als ik stress ervaar of ik heb geen creatieve ideeën dan pak ik vaak dit kristal even vast. Roze is ook één van mijn lievelingskleuren!


De rozenkwarts laat je niet alleen milder en met meer liefde naar jezelf kijken maar ook naar de mensen om je heen. Het is een perfecte steen om met jezelf in contact te blijven en je daarbij veilig te voelen. Ik vind rozenkwarts echt een ‘hart opener’ en hij stimuleert creativiteit.

Dragen: je kunt een kleine trommelsteen bij je dragen of als ketting ter hoogte van je hart. (Rozenkwarts past bij het hart chakra) Zelf vind ik het ook fijn om een edelsteen in mijn hand te houden tijdens een meditatie.

Rozenkwarts magisch borduren workshop danielle balfoort

NU TIJDELIJK EEN ROZENKWARTS CADEAU: Tijdens het schrijven van mijn blog kreeg ik ineens een leuk idee (zie je dat rozenkwarts helpt 😉)

Hoe leuk is dat :)

Meld je hier aan voor een workshop en je ontvangt een mooie rozenkwarts cadeau!Ouder bericht Nieuwer bericht