Over Daniëlle

 

Hi ik ben Daniëlle, ook vaak Daan genoemd.

Borduur tovenares, cappuccino (met havermelk graag) fan, gek op edelstenen zelfontwikkeling en fluffy truien en ik woon met mijn liefdes Jan-Simon en hond Guus op een fijne plek in Utrecht. 

Ik heb een creatieve achtergrond en dito ervaring in dit veld maar heb ook een carriere in de corporate sector gehad. (jazeker ik liep in pak en hakken over de Zuidas;)

Op een een gegeven moment begon ik het creatieve te missen. Daarnaast struggelde ik met mijn energie en heb ik ontdekt dat ik introvert en hoog gevoelig ben (hsp). Nu is borduren, werken met edelstenen, en meer leven met het ritme van de seizoenen en natuur een vast onderdeel geworden van mijn routine en herinnert dat mij eraan dat mijn sterk ontwikkelde intuïtieve kant een grote kracht is.

Spiritualiteit is voor veel mensen nog iets heel vaags en zweverigs. Terwijl creativiteit gezien wordt als iets heel aards. Die twee samen zie ik juist als een prachtige combinatie en zet ik in als middel om meer te leven vanuit je intuïtie.

Ik kom uit een creatieve maar ook praktische omgeving. Spiritualiteit is zeker geen onderdeel van mijn opvoeding geweest. Als kind las ik wel altijd het liefst fantasy en sprookjesboeken. Van mijn oma en moeder heb ik duidelijk de liefde voor textiel geërfd.

Een aantal jaar geleden kreeg ik, na een aantal gebeurtenissen, steeds meer behoefte om uit te zoeken waarom ik hier nou eigenlijk op aarde was en wat ik mocht brengen. Mijn spirituele reis was begonnen en iedere dag leer ik bij.

Als borduurkunstenaar weet ik hoeveel rust het geeft om met je handen bezig te zijn. Uit je hoofd te gaan en op je gevoel iets moois maken. Met magische workshops, creatieve en spirituele producten en praktische tools help ik je meer te leven vanuit je gevoel en je creatieve en spirituele kant te ontdekken.


Liefs Daniëlle