Rock I Needle I Magic

Rock needle magic


Hallo leuke persoon met heel veel creativiteit en magie in je!

Ik miste een plek waar je tools voor meer creativiteit en spiritualiteit in je leven kon vinden. Deze twee onderwerpen zijn een magische combinatie om je te helpen meer op je intuïtie te vertrouwen en de keuzes te maken die bij jou passen in het leven. Dat mix ik met een gezonde dosis humor en een heerlijke cappuccino of thee erbij.

Hier de drie onderwerpen waar ik je met passie en liefde mee help

ROCK
Ach de magic van edelstenen! Deze schatten uit de natuur zijn een oneindige inspiratie bron voor mij. Ieder kristal heeft zijn eigen energie en kunnen net die steun geven die je nodig hebt. Ze zijn onderdeel van mijn borduurwerk, personal crystal grids en Magisch Borduren workshops.

NEEDLE
Een dag niet geborduurd is een dag niet...geleefd. Textiel, garen, kralen, pailletten zijn mijn ding en passie. Borduren is mijn medium en dan wel met de hand graag. Met de hand borduren hoort bij mij net als leven in een iets langzamer tempo. Ik maak kristallen grids op basis van heilige geometrie, geef workshops en ontwikkel DIY kits.

MAGIC
Een beetje magie aan je dag toevoegen is wat ik graag doe: lees mn blogs en schrijf je in voor de (bijna) maandelijkse nieuwsbrief, geef jezelf of iemand anders een workshop of crystal grid kado en volg me op instagram :)