Edelsteen van de maand: Pyriet

Blog Creativiteit Edelstenen Magisch Borduren Pyriet Zelfontwikkeling

Edelsteen van de maand: Pyriet Danielle Balfoort Embroidery ArtEdelsteen van de maand: Pyriet

Kernwoorden: wilskracht-zelfvertrouwen-geeft inzicht-manifestatie

Pyriet is één van mijn lievelings kristallen en in ruwe vorm voor mij het mooist. In vroeger tijden werd de steen ook wel ‘fools gold’ genoemd. In eerste instantie zou je de steen zeker kunnen verwarren met het echte goud.

De ruwe variant lijkt te zijn opgebouwd uit honderden kleine blokjes en heeft iets weg van een bouwwerk. Deze steen pak ik erbij als ik voor een complexe opdracht sta of helderheid en vertrouwen nodig heb. Sprankelend als dit kristal is, is ook de connectie met je innerlijke vuur (3e chakra) snel gemaakt.

Edelsteen van de maand: Pyriet Danielle Balfoort Embroidery artIk word ook heel blij van dit kristal want als de zon erop schijnt is de schittering zo mooi!

Dragen: in ruwe vorm zou ik m niet zo snel in je zak dragen want dan breken er snel stukjes af. Ik zou eerder een gepolijst stuk Pyriet of een ketting ervan dragen. Zelf heb ik op mijn bureau een ruw brokje staan.Ouder bericht Nieuwer bericht