Out with the old..Welkom 2021!

Danielle Balfoort Eindejaarsblog Intuitie Spirituele Reis Zelfontwikkeling

Out with the old..Welkom 2021!

Er is al zoveel gezegd over afgelopen jaar en ik vraag mij af wat ik er nou nog aan toe zou kunnen voegen. Net als jullie misschien moest ik me aanpassen, wennen en mezelf heruitvinden en dat meerdere keren. Zonder te ontkennen dat 2020 een moeilijk jaar is geweest, heb ik toch wel wat ‘silver linings’ die ik met je wil delen.

Nu heb ik zo rond de feestdagen altijd een weemoedig gevoel dat de tijd weer is gevlogen en dat kerst vroeger altijd veel langer leek te duren en feestelijker was. Tegelijkertijd is er een deel van mij die niet kan wachten op een jaar met nieuwe kansen ha! Lekker contrast wel.

Een kleine terugblik dan maar… met toch nog wel veel leuke gebeurtenissen:
  • In februari heb ik nog 3 dagen in Engeland op de Parallax Art Fair geëxposeerd met mijn borduurwerk
  • Zo werd ik blogger bij Modemuze, een historisch modeplatform
  • Net voor alle ellende begon in maart, ben ik aangenomen bij Ananda. Een mooie nieuwetijds winkel in hartje Utrecht
  • In maart, net aan het begin van de 1e lockdown, ben ik naar een nieuw atelier gegaan. Kleiner dat wel, maar nog geen 5 minuten van mijn huis en zo’n fijne plek
  • Half juni begon ik aan de 4 dagen durende Master Art-Repreneur Program van Peter Maasdam, een business course voor creatieve ondernemers
  • Bestond mijn website in augustus 1 jaar
  • En gaf ik in november mijn eerste workshop Magisch Borduren wat echt een feestje was

Voor mij stond dit jaar toch wel echt in het teken van zelfontwikkeling en stappen maken. Dit is trouwens mijn eerste eindejaar blog en ook de eerste in het Nederlands. Eén van de aanpassingen waarvan ik voelde dat dat de juiste was om te doen.

Zoals misschien verder opvalt is dat ik een enorme shift aan het maken ben in wat ik nu eigenlijk wil delen met de wereld. Van een website over borduren wil ik naar een platform waar ik borduren (en creativiteit in het algemeen) combineer met spiritualiteit.

Spirituele reis

Afgelopen jaar is mijn spirituele reis begonnen en ik merkte dat ik meer wilde dan alleen maar ‘mooie dingen’ maken. Wist alleen niet precies wat of hoe. Tijdens mijn 4-daagse business course kwam namelijk de vraag: waarom doe je wat je doet? Waarom ben je hier op aarde? Daar ben ik echt goed over na gaan denken.

Ik kwam erachter dat ik door mijn eigen ervaringen, vrouwen wilde gaan helpen om weer in contact met zichzelf te komen. Ze creatieve en spirituele tools bieden om weer te durven leven vanuit hun intuïtie.

Wow! Dit was wel een eyeopener…

Maar wel één die supergoed voelt en waarmee ik wat kan betekenen voor anderen. En als ik toch naar mijn eigen gevoel wilde luisteren dan maar meteen goed 😉

Dus de afgelopen tijd ben ik bezig geweest om aanpassingen te maken op deze fijne plek. Communiceer ik op alle kanalen in het Nederlands en heb ik zin om veel moois met jullie te delen in het nieuwe jaar!

P.S. Na de afgelopen Magisch Borduren Workshop kreeg ik zoveel lieve berichten dat ik nu een Inner Light program voor vrouwen aan het ontwikkelen ben…schrijf je in voor mijn nieuwsbrief want ik deel hier binnenkort meer over

Een hele mooie jaarwisseling allemaal!    Ouder bericht Nieuwer bericht