4-daagse borduurworkshop 'Stitching the Elements'

 

Laat je meenemen in de wereld van Lunéville boduren met de energie van de elementen...Deze 4 dagen zullen in het teken staan van verbinding met je creativiteit en je intuïtie en de energie van het seizoen op dat moment.

Inspanning door ontspanning, je borduurskills op een hoger niveau tillen en je weer bewust worden van onze connectie met de seizoenen zijn in het kort de thema's waar Stitching the Elements voor staat.

Borduren en de seizoenen lijken ver van elkaar af te staan maar beiden maken je bewust van dat we in ons drukke leven zo nu en dan de verbinding met onszelf en onze omgeving kwijt zijn.

 

We duiken in de wereld van de bijzondere borduurtechniek Lunéville/tambour borduren waarbij je Van 19 t/m 21 april 2024 is het KreaDoe Lentefestival! Zodra je binnenkomt bij het Lentefestival, word je ondergedompeld in een bruisend paradijs van creativiteit en gezelligheid. Ga helemaal los met eindeloos shoppen, laat je inspireren door de meest creatieve workshops, en ontdek de allernieuwste trends in de wereld van creatieve lifestyle & hobby’s

Laat hieronder je gegevens achter. Zet in het berichtblok het woord: KreaDoe zodat ik weet dat je meedoet met deze winactie :)

De bekendmaking zal ik woensdag 3 april op Instagram doen en je krijgt bericht via email.

Succes!

Liefs Daniëlle