Voorinschrijving:4-daagse borduurworkshop 'Stitching the Elements'

Laat je meenemen in de wereld van Lunéville borduren mét de energie van de elementen...Deze 4 dagen zullen in het teken staan van verbinding met je creativiteit, je intuïtie en de energie van het seizoen op dat moment.

Inspanning door ontspanning, je borduurskills op een hoger niveau tillen en je weer bewust worden van onze connectie met de seizoenen zijn in het kort de thema's waar Stitching the Elements voor staat.

Borduren en de seizoenen lijken ver van elkaar af te staan maar beiden maken je er weer bewust van dat we in ons drukke leven zo nu en dan de verbinding met onszelf en onze natuurlijke omgeving kwijt zijn.

En jawel de seizoenen met hun elementen hebben meer invloed op ons dan we denken...

Als je blijft rennen en rennen....dan ga je wel heel snel natuurlijk ;) maar zijn je dagen één grote blur en mis je de focus en rust om stil te zitten, even in te checken hoe het met je gaat en te creëren!

Programma (alle details volgen voorinschrijving)

We beginnen deze reis met kennismaken, en o.a. een fijne meditatie die je helpt om te ontspannen en met energie de dag te starten.

Vervolgens duiken we in de wereld van de bijzondere borduurtechniek Lunéville/ tambour borduren. Deze vorm van borduren komt uit de haute couture waarbij je vanachter een houten frame met een soort haaknaald op echte zijde organza, kralen en pailletten kunt verwerken.

Het leren van de borduurtechniek wissel ik af met kennis te delen over de thema's die het betreffende seizoen kenmerken. Wat voor element past bijvoorbeeld bij de herfst, winter, lente en zomer? Wat merken wij daar van? Hoe kunnen we ons meer verbonden voelen met de seizoenen?

We gaan een passend ontwerp borduren, geïnspireerd op het seizoen waarin de workshop plaats gaat vinden. Op gevoel mag je bijpassende edelstenen kiezen en aan je werk toevoegen. 

Wat betekent het voor jou deze 4 daagse workshop?

Door deze combinatie van: met je handen iets bijzonders kunnen maken en de connectie weer te voelen met de energie van de natuur om ons heen,

  • Kom je meer bij jezelf en begrijpt ook waarom,
  • Ervaar je bewuster hoe mooi iets maken met je handen is,
  • Heb je een uniek en magisch werk gemaakt, wat geen knutselwerkje is,
  • Leer je de Lunéville techniek inclusief hoogwaardige materialen (frame is los aan te schaffen)
  • Ben je geïnspireerd door de kracht van de seizoenen

Wanneer:

De eerste 4-daagse workshop zal in september plaatsvinden van 19 tm 22 september. (ook wel bekend als de herfst equinox)

Ja, ik wil hier graag meer over weten!

Laat dan hieronder je gegevens achter. Je zit nergens aan vast maar ...Zet in het berichtblok het woord: Elements zodat ik een berichtje krijg en je nog wat meer uitleg kan geven

Liefs Daniëlle